Válassz a két csomag közül!

Szülői Mókaközösség HAVI TAGSÁG1
1490 Ft every 1 month and a Ft sign-up fee
1490 Ft

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Összeg
Szülői Mókaközösség HAVI TAGSÁG  × 1 1490 Ft / hónap
Részösszeg 1490 Ft
Összeg 1490 Ft
Előfizetési díj
Részösszeg 1490 Ft / hónap
Előfizetési díj 1490 Ft / hónap
Következő díj esedékes: 2020. december 27.
  • Biztonságos bankkártyás fizetés © Paylike-kal

Videós segítség megrendelés módosításához

Igen, hozzájárulok, hogy a bankkártya adatdaim a Paylike Ltd-nél eltárolásra kerüljenek és automatikusan levonásra kerüljön a fizetési forrásból a mindenkori időszaki összeg. Az előfizetést bármikor lemondhatom.

A SZÜLŐI MÓKAKÖZÖSSÉG havidíját bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a Paylike fizetési szolgáltatását vesszük igénybe, tehát 100%-ig megbízható.

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, hiszen egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a banknak. A tagságod időtartama alatt a tagdíjat a csoportos beszedési megbízáshoz hasonlóan automatikusan tudod rendezni, bankkártyádról a havidíj automatikusan kerül havonta levonásra.

A tagságot egyébként bármikor lemondhatod akár a lemondási linkre kattintva, akár emailben. Nincs hűségidő és nincs hosszútávú elköteleződés sem. Addig maradsz tag, ameddig profitálsz az általunk nyújtott szolgáltatásokból.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Paylike fizetési szolgáltató által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával (a “Tovább a fizetéshez” gombra kattintással) hozzájárulsz, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen webshopban (kepesvagyokra.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és a te tranzakciónként hozzájárulásod nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Paylike fizetési szolgáltató nem fér hozzá.

A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (Paylike) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt. Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, Wait! Your Order Is Almost Complete...

We have a special one time offer just for you.

Szülői Mókaközösség ÉVES TAGSÁG

14900 Ft 9900 Ft
Write a few words about this awesome product and tell shoppers why they must get it. You may highlight this as "one time offer" and make it irresistible.