Videós segítség megrendelés módosításához

Igen, hozzájárulok, hogy a bankkártya adatdaim a Paylike Ltd-nél eltárolásra kerüljenek és automatikusan levonásra kerüljön a fizetési forrásból a mindenkori időszaki összeg. Az előfizetést bármikor lemondhatom.

A SZÜLŐI MÓKAKÖZÖSSÉG havidíját bankkártyával tudod kifizetni. Ehhez a Paylike fizetési szolgáltatását vesszük igénybe, tehát 100%-ig megbízható.

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk, hiszen egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a banknak. A tagságod időtartama alatt a tagdíjat a csoportos beszedési megbízáshoz hasonlóan automatikusan tudod rendezni, bankkártyádról a havidíj automatikusan kerül havonta levonásra.

A tagságot egyébként bármikor lemondhatod akár a lemondási linkre kattintva, akár emailben. Nincs hűségidő és nincs hosszútávú elköteleződés sem. Addig maradsz tag, ameddig profitálsz az általunk nyújtott szolgáltatásokból.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Paylike fizetési szolgáltató által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával (a “Tovább a fizetéshez” gombra kattintással) hozzájárulsz, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen webshopban (kepesvagyokra.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és a te tranzakciónként hozzájárulásod nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Paylike fizetési szolgáltató nem fér hozzá.

A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (Paylike) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt. Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...